Cariere

Octavian BAZON, Membru al Directoratului, ASIROM VIG

Autor:Andreea RADU
Miercuri, 11 Ianuarie 2017

Autoritatea de Supraveghere Financiară a aprobat numirea lui Octavian BAZON în calitate de Membru al Directoratului în cadrul ASIROM Vienna Insurance Group. Cu o experiență de circa 20 de ani în piața de asigurări, Octavian BAZON ocupă funcția de Director de Daune în cadrul ASIROM din decembrie 2014.

Anterior, acesta a condus, timp de 7 ani, departamentul de daune auto al ALLIANZ-ȚIRIAC Asigurări. De asemenea, în intervalul martie 2002 - ianuarie 2008, Octavian BAZON a deținut funcția de Director de Asigurări în cadrul GARANTA, iar între iunie 2000 și martie 2002 a condus departamentul de daune al OMNIASIG. Octavian BAZON și-a început cariera în domeniul asigurărilor în cadrul ASIROM unde, în perioada octombrie 1996 - iunie 2000, a deținut poziția de Șef al departamentului de daune externe.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Octavian BAZON, Membru al Directoratului, ASIROM VIG).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: