Ora de Risc

OraDeRisc by XPRIMM şi RFIRomania

Autor:Redactia
Marti, 28 Mai 2019

Emisiunea radiofonică „Ora de Risc” a debutat în urmă cu peste 8 ani, fiind realizată de XPRIMM cu sprijinul RFI România. De-a lungul timpului, „Ora de Risc” a avut ca invitați sute de reprezentanţi ai autorităţilor, instituţiilor, companiilor de asigurări, brokerilor, dar şi specialişti din domeniile conexe, care au transmis publicului informaţii despre toate formele de asigurare, şi nu numai.

În această perioadă, emisiunea a cunoscut o creştere permanentă, de la ediţie, la ediţie, fiind foarte apreciată de către ascultători, acest lucru demonstrând că subiectele abordate au fost întotdeauna unele de actualitate şi de interes pentru toţi actorii din piaţă. Astfel, din primăvara anului 2018, ea este transmisă în fiecare marţi în prime-time, de la ora 17.30, iar din toamnă ea este reluată și sâmbăta de la ora 10:10.

Numai în 2018 au fost transmise 54 de emisiuni “Ora de Risc”, din care 10 au fost Ediţii Speciale. În acest timp au fost invitaţi aproape 80 de specialişti din piaţa de profil, şi nu numai. Totodată, emisiunile realizate în 2018 cumulează mai mult 1.500 de minute, peste 110.000 vizualizări pe Facebook şi mii de like-uri şi sute share-uri pe reţelele sociale.

„Ora de Risc” va continua şi în 2019 şi, implicit, va aduce în atenţie unele dintre cele mai actuale şi mai intens dezbătute subiecte care afectează piaţa de profil, şi nu numai. La fel cum a făcut şi în 2018, Sergiu COSTACHE va aduce, la fiecare ediţie, lideri și specialişti alături de care să dezbată subiectele de actualitate din piaţă, explicate ascultătorilor folosind un limbaj accesibil.

Emisiunea poate fi ascultată pe frecvențele RFI România (93.5 FM - București, 94 FM - Craiova, 91.7 FM - Cluj, 97.9 FM - Iași, 89 FM - Sibiu, 96,9 FM - Timișoara si 107.3 FM – Chișinău), dar poate fi vizualizată și live pe conturile de Facebook Sergiu COSTACHE și RFI România. De asemenea, ne mai puteti urmari si pe pagina de Facebook "Ora de Risc". Ascultătorii au posibilitatea de a intra în direct, la numărul la numarul 021.318.40.44, cu invitații emisiunii, pentru a obține informații suplimentare cu privire subiectele dezbătute.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (OraDeRisc by XPRIMM şi RFIRomania).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: