Evenimente

Performance Gala MaxyGo 2019

Autor:Redactia
Joi, 06 Iunie 2019

Gala MaxyGo a celebrat rezultatele anului precedent şi a premiat performerii. Astfel, membrii echipei naţionale a MaxyGo Broker de Asigurare, cât şi partenerii acestuia din piaţa românească de asigurări s-au reunit în cadrul celei de-a XVI-a ediţii a Performance Gala MaxyGo - 2019.În cadrul evenimentului au fost analizate rezultatele financiare raportate de companie în anul precedent, cât şi strategia brokerului pentru anul acesta.
Evenimentul Performance Gala MaxyGo 2019, organizat în data de 23 februarie 2019, la Ploieşti, a avut numeroase premii, printre cele mai importante fiind:

  • Brokerul Anului 2018 - Dacia ICHIM;
  • Managerul Anului 2018 - Aurel GOANŢĂ;
  • Premiul pentru Iniţiativă: Marian COȘTIUG, Andrei Vasile HUȚULEAC, Andrei Constantin HUȚULEAC.

De asemenea, în cadrul Galei, echipa XPRIMM a primit Premiul pentru contribuţia la susţinerea şi dezvoltarea asigurărilor în România.
MaxyGo este unul dintre principalii brokeri de asigurare din piaţă, înregistrând în 2018 o valoare a intermedierilor de aproape 80 de milioane de lei. 

 

 

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Performance Gala MaxyGo 2019).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: