Brokeraj

Performanţele anului 2020 Clasamentele judeţene şi regionale ale brokerilor!

Autor:Redactia
Miercuri, 25 August 2021
Anul 2020 a fost unul marcat de multe provocări în industria de asigurări, şi nu numai, însă a creat şi mediul propice pentru multe oportunităţi şi pentru evoluţia digitală. În acest context, tradiţia anuală a Publicaţiilor XPRIMM de a prezenta performanţele brokerilor la nivel naţional se păstrează şi anul acesta.

În paginile următoare vă prezentăm cei mai performanţi 5 brokeri de asigurare la nivelul judeţelor din România, respectiv Regiunea București-Ilfov după criteriul volumului de prime intermediate în anul 2020. Totodată, sunt evidenţiate şi rezultatele primilor 3 brokeri de asigurare aflaţi în fruntea ierarhiilor alcătuite la nivelul celorlalte şapte Euroregiuni.

Clasamentele au fost realizate în baza rezultatelor furnizate de brokerii de asigurare şi a estimărilor redacţiei XPRIMM. Clasamentele judeţene şi regionale pot fi accesate și pe portalul 1asig.ro.Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Performanţele anului 2020 Clasamentele judeţene şi regionale ale brokerilor!).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: