Editorial

Permanent, avem de ales între ...

Autor:Redacția PRIMM
Marti, 09 Ianuarie 2018

Permanent, avem de ales între ...

... a fuma şi a nu fuma.
... a ne pune centura de siguranță la volan sau a risca mergând senin fără ea.
... a traversa strada pe verde sau a forța trecerea ei pe roșu.
... a fi activi și organizați sau pasivi și la întâmplare.
... a ne alătura aspiraţiilor industriei de asigurări sau a le trata cu indiferenţă.

Noi am ales, acum aproape două decenii. Am rămas aici ...

Și uite așa, de aproape 20 de ani, mai toate proiectele concepute şi dezvoltate de către Echipa XPRIMM – produse editoriale clasice sau online, cele pentru publicul larg sau specialiști, galele de premii sau evenimentele interne şi internaţionale, multe devenite de tradiție și la noi și în afară, ș.a. –, promovează imaginea pieței pe plan național și extern. Ele contribuie atât la susţinerea unei industrii necesare și utile, cât și la informarea și la educarea consumatorilor de produse de asigurare.

În final de an vă putem (re)asigura că vom rămâne același partener deschis la susținere și dialog și că vom aborda, cu încredere și optimism, cel puțin încă 20 de ani de acum înainte, cam toate oportunitățile care conduc spre dezvoltarea calitativă a acestei industrii.

Așadar, echipa XPRIMM mulțumește tuturor Susținătorilor, Colaboratorilor, Cititorilor sau Simpatizanților care i-au fost alături pe tot parcursul lui 2017, dorindu-le tuturor un An Nou cât mai liniștit ... legislativ, profitabil economic și doldora de realizări profesionale!

Bun venit, 2018!

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Permanent, avem de ales între ...).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: