Special

PREMIILE BROKERILOR DE ASIGURARE

Autor:Adina TUDOR
Vineri, 15 Mai 2020

Performanţele şi rezultatele înregistrate de companiile de brokeraj în asigurări şi profesioniştii care activează în această piaţă au fost răsplătite, joi seara, 27 februarie a.c., pentru al 9-lea an consecutiv, în cadrul Premiilor Brokerilor de Asigurare 2020.

O seară de gală: Premiile Brokerilor de Asigurare – ediţia 2020

Pentru piaţa de profil, luna februarie a acestui an s-a încheiat în forţă, cu un eveniment în cadrul căruia a fost celebrată performanţa în brokerajul de asigurări, devenit deja tradiţie: Premiile Brokerilor de Asigurare, acordate de Publicaţiile XPRIMM.

Astfel, în atmosfera rafinată oferită de cunoscutul club The Loft, profesioniştii care s-au remarcat, anul trecut, în piaţa de intermediere, precum şi companiile de brokeraj care au raportat rezultate excelente în 2019 au primit distincţii pe măsura eforturilor depuse, într-un reuniune care îmbină, an de an, eleganţa unei gale de premiere cu aerul destins al unei seri de club.

Anual, Trofeele XPRIMM pentru Excelenţă sunt înmânate companiilor cu o activitate remarcabilă în piaţă. În cadrul ceremoniei de premiere din acest an, Trofeul de Excelenţă - - Corporate a fost acordat MARSH România, în timp ce Trofeul de Excelenţă Retail a fost decernat companiei SAFETY Broker. Cele două companii care domină de ani de zile clasamentele de profil au fost recompensate pentru activitatea susţinută în consultanţă şi intermediere, pentru promovarea celor mai ridicate standarde atât în serviciile furnizate clienţilor, cât şi în relaţia cu asigurătorii.

Trofeul de Excelenţă pentru Dezvoltare Antreprenorială a fost acordat companiei INTER Broker, care în 2020 celebrează 25 de ani de activitate, interval de timp în care societatea s-a poziționat ca o entitate de referință pentru piața românească de profil.

Trofeul de Excelenţă, decernat pentru evoluţie şi dezvoltare obţinute printr-o atitudine managerială dinamică şi pro-activă, a revenit companiei DESTINE Broker.

Premiile XPRIMM pentru Contribuţia la Dezvoltarea Pieţei de Brokeraj sunt acordate acelor entităţi care se remarcă prin implicarea şi proiectele desfăşurate pe toată durata unui an de zile. Pentru anul 2019, Publicațiile XPRIMM au apreciat activitatea UNSICAR - Uniunea Naţională a Societăţilor de Intermediere şi Consultanţă în Asigurări şi activitatea PRBAR - Patronatul Român al Brokerilor de Asigurare -Reasigurare, cu deosebire în ceea ce privește implicarea permanentă în procesul de aliniere cu legislația europeană în domeniu.

De asemenea, Premiul pentru Promovarea Profesionalizării în Asigurări a fost acordat ISF - Institutul de Studii Financiare, pentru efortul considerabil depus în implementarea legislației privind pregătirea profesională.

Premiul Managerul Anului se acordă, în fiecare an, liderului unei companii de brokeraj care, prin stilul managerial, iniţiativele şi deciziile de management luate, a contribuit decisiv la dezvoltarea companiei, la promovarea unor standarde ridicate în privinţa produselor şi a serviciilor oferite. În acest an, distincţia a fost acordată lui Ştefan PRIGOREANU, CEO, MILLENIUM Insurance Broker.

Două premii speciale, Premiul pentru Performanţă în Brokeraj - Asigurări de Viaţă şi Premiul pentru Performanţă în Brokeraj - Asigurări Generale, au fost acordate, în acest an, companiei AMSTERDAM Broker, situată pe prima poziție a clasamentelor în ceea ce privește intermedierile pe segmentul asigurărilor de viață, cu o cotă de piață de peste 48%, respectiv DAW Management, unul dintre cei mai importanți și dinamici brokeri de pe piață.

GLOBASIG Broker a primit, în cadrul ceremoniei, Premiul pentru Dinamism, acordat pentru dezvoltarea cantitativă a activității, dar și pentru implementarea de proiecte noi, precum cel privind atragerea de tineri în asigurări.

ASIGEST Broker, brokerul cu cea mai îndelungată activitate de pe piața de intermediere din România, care a aniversat, în 2019, 25 de ani, a primit Premiul pentru Dezvoltare Durabilă.

În același timp, Premiul Special pentru Viziune şi Strategie a fost decernat RENOMIA SRBA Broker, iar companiei AON România i-a revenit Premiul Risk Management.

Promovarea standardelor ridicate de profesionalism în toate aspectele ce țin de business a fost recompensată prin două distincţii: Premiul pentru Profesionalism în Brokeraj - Asigurări Generale, acordat CAMPION Broker, respectiv Premiul pentru Profesionalism în Brokeraj - Asigurări Corporate, care a revenit, în acest an, companiei GRECO România.

VERASIG Broker a fost compania de brokeraj care s-a remarcat printr-o bună relaţie cu clienţii şi prin calitatea serviciilor de consultanţă acordate, primind, astfel, Premiul Customer Care în cadrul ceremoniei.

OTTO Broker a primit Premiul Special pentru Inovaţie şi Digitalizare – o distincţie corelată cu realităţile domeniului şi tendinţele generale care modelează, deja, piaţa, și care recompensează brokerii ce investesc și dezvoltă soluții inovative menite să vină în sprijinul clienților.

Buna colaborare pe care companiile de asigurări au avut-o în relaţia cu brokerii, în cursul anului 2019, a fost recompensată prin două distincţii. Pentru stabilirea câştigătorilor, brokerii au votat societăţile cu care au colaborat cel mai bine în anul precedent, dar şi reprezentantul unei companii care a avut o contribuţie deosebită la fundamentarea relaţiei cu intermediarii. Premiile pentru Parteneriat au fost acordate OMNIASIG VIG și lui Mircea BUZERA, Director de Vânzări în cadrul CITY Insurance.

La fel ca în 2019, şi în acest an Festivitatea de premiere a recompensat cu Diplome Aniversare companiile care aniversează un număr rotund de ani de activitate pe piaţa locală. „Sărbătoriţii” acestei ediţii au fost SAFETY Broker, aflat deja de 15 ani în piaţă, VERASIG Broker - 15 ani, HOBBIT Broker - 20 ani, INTER Broker - 25 ani, şi MARSH România - 25 ani.

Premiile Brokerilor de Asigurare 2020 au fost susţinute de OMNIASIG VIG, GENERALI Romania, GRAWE Romania şi POINTER, în calitate de Parteneri.

Networking business într-o seară de club elegantă şi... magică

Dincolo de festivitatea de premiere, Premiile Brokerilor de Asigurare reprezintă și un eveniment de socializare recunoscut pentru atmosfera deosebită, care îmbină surprizele unei seri de club cu fastul unei gale de premiere. Aşadar, pe lângă momentele de ceremonie desfăşurate pe scenă, participanţii s-au bucurat și de câteva surprize. Seara a fost deschisă în acorduri de pian, muzica de jazz creând momente perfecte de socializare.

Ceremonia de decernare a premiilor a fost precedată însă de un spectacol încântător de magie susţinut de magicianul şi mentalistul Vlad GRIGORESCU, prezentator al mai multor ediții ale emisiunii iUmor, recunoscut pentru numerele sale „explozive” şi interactive în cadrul cărora spectatorilor li se „citesc” şi le sunt „manipulate” gândurile.

Seara s-a încheiat cu un cocktail, desfăşurat în atmosfera specifică a clubului The Loft.

 

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (PREMIILE BROKERILOR DE ASIGURARE).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: