Brokeraj

PREMIILE BROKERILOR DE ASIGURARE

Autor:Adina TUDOR
Miercuri, 17 August 2022
La finalul lunii martie, LOFT Lounge din Bucureşti a găzduit unul dintre cele mai cunoscute evenimente ale pieţei de profil: Premiile Brokerilor de Asigurare. Desfăşurat într-o atmosferă elegantă, evenimentul a reprezentat momentul de celebrare a celor mai bune rezultate ale intermediarilor în asigurări din anul precedent.

În cadrul Premiilor Brokerilor de Asigurare, Trofeele XPRIMM pentru Excelenţă au fost înmânate companiilor care s-au remarcat, în anul 2021, printr-o activitate deosebită în piaţă. Astfel, Trofeul de Excelenţă Retail a fost acordat companiei SAFETY Broker, în timp ce Trofeul de Excelenţă Corporate a mers, în acest an, la MARSH România.

De-a lungul anilor, am reuşitnoi, toţi brokerii de reţea - ne construim în teritoriu o structură, un business, iar astăzi vindem peste 90% din poliţele RCA din România. Asistenţii noştri în brokeraj vor continua aibă relaţia cu clienţii pe care au avut-o dintotdeaunaa declarat Viorel VASILE, CEO, SAFETY Broker.

Ne bucurăm suntem cu toţii aici. Avem nevoie ne întoarcem la condiţii de normalitate, din toate punctele de vedere, nu doar din perspectiva unor evenimente fără restricţii, a precizat Alexandru ROŞCA, Marketing & Communication Coordinator, Central Region, MARSH România.

De asemenea, Trofeul de Excelenţă pentru Antreprenoriat şi Leadership a fost acordat companiei DESTINE Broker, iar Trofeul de Excelenţă pentru Calitatea Serviciilor a fost decernat companiei RENOMIA SRBA Insurance Broker.

Suntem deosebit de onoraţi de primirea acestui premiu, mai ales acesta vine într-o perioadă în care viaţaşi piaţa - ne oferă foarte multe provocăria afirmat Marius LASLO, Director Executiv, DESTINE Broker.

spune în viaţă e important te stabileşti pe un drum, te ţii de drumul tău şi fii atent cu cine te asociezi. Există un proverb românesc, „Spune-mi cu cine te însoţeşti, ca să-ţi spun cine eşti”. În acest spirit, acum 6 ani ne-am asociat cu RENOMIA, pentru împărtăşeam aceleaşi valori şi aceleaşi principii. În aceeași idee, RENOMIA, la rândul său, s-a asociat cu grupul GALLAGHER, un colos mondial, numărul 4 la nivel global, prin intermediul căruia oferim soluţii pentru aproape orice tip de nevoie de protecţie în România în momentul de faţă, cu sprijinul unei echipe extraordinarea subliniat Gheorghe GRAD, Country Manager şi CEO, RENOMIA SRBA Insurance Broker.

În cadrul ceremoniei, au fost acordate Premiile XPRIMM pentru Contribuţia la Dezvoltarea Pieţei de Brokeraj.

Premiul „Managerul Anului” i-a fost acordat lui Viorel VASILE, un lider care, prin stilul managerial, inițiativele și deciziile de management luate, a contribuit decisiv la dezvoltarea companiei sale, SAFETY Broker, la promovarea unor standarde ridicate în privința produselor și a serviciilor oferite.

Premiul pentru Viziune şi Strategie a mers la CAMPION Broker.

Strategia este, de fapt, o parte din viziune. Acest premiu încununează activitatea susținută de o echipă minunată. Împreună, am pus în practică viziunea de acum 15 ani şi am ajuns la aceste rezultate de care suntem mândri. Loialitatea şi fidelitatea sunt elemente de bază în îndeplinirea obiectivelor strategice, a direcţiei strategice şi, în final, a viziunii, a declarat Octavian TATOMIRESCU, CEO, CAMPION Broker.

GrECo România a primit Premiul pentru Risk Management. Este un premiu care ne onorează. Promitem continuăm ceea ce am început în România: specializarea pe industrii şi pe tipuri de produse de asigurări, a precizat Eduard SIMIONESCU, Director General, GrECo România.

Suntem deosebit de onoraţi primim acest premiu aici, în România, pentru managementul riscurilor. Este foarte important pentru viitor construim un management al riscurilor eficienta declarat Georg WINTER, Member of the Executive Board, GrECo Group.

La rândul său, INTER Broker a primit Premiul pentru Dezvoltare Durabilă. Privim cu optimism spre viitor. Credem ceea ce noi, brokerii, avem cel mai de preţ este reprezentat de clienţii noştri. În fiecare zi ne începem activitatea cu inima deschisă şi 100% pentru clienţi este ceea ce ne va duce mai departe şi ne va face mai puternici, mai determinaţi şi cu mai mult succes. N-am fi aici astăzi fără muncă, dar mai ales fără iubirea de oameni. Se simte deschiderea, atenţia şi sufletul pe care noi, brokerii, le punem în relaţia cu clienţii noştri, a afirmat Cerasela CHIRIAC, Owner, INTER Broker.

Premiul pentru Profesionalism în Brokeraj - Asigurări Generale a fost acordat companiei GLOBASIG Broker, iar Premiul pentru Profesionalism în Brokeraj - Asigurări Corporate a fost decernat companiei AON România.

Este o onoare pentru noi primim acest premiu, cu atât mai mult cu cât acesta vine în momentul în care noi am împlinit 20 de ani de activitate în piaţă. Cred cea mai importantă performanţă în perioada aceasta agitată, în care toată lumea urmăreşte ştirile despre RCA şi război, este suntem profesionişti şi ne-am dori ca întreaga piaţă fie aşaa declarat Cătălin BOICEANU, Director Tehnic, GLOBASIG Broker.

Premiul pentru profesionalism în brokeraj ne responsabilizează promovăm în continuare aceleaşi valori. Le mulţumesc colegilor pentru tot entuziasmul lor şi pentru toată dăruireaa afirmat Silvia SERRANO, Executive Director & Head of Construction and Surety Bonds Practice, AON România.

În acest an, Premiul Customer Care - Asigurări Generale a fost acordat MILLENIUM Insurance Broker, în timp ce FUNK International România a primit distincţia Customer Care - Asigurări Corporate.

Dacă un lucru merită făcut, atunci acesta merită făcut bine. Suntem onoraţi am primit această distincţie, a afirmat Ştefan PRIGOREANU, CEO, MILLENIUM Insurance Broker.

Acest premiu ar trebui primit de toţi colegii brokeri, pentru noi toți ne dedicăm în fiecare zi clienților noștri, a declarat Marius ROŞCA, Director General, FUNK International România.

Şi performanţa în brokeraj a fost răsplătită cu prilejul evenimentului. „Performanţa în Brokeraj - Asigurări Generale” a fost acordat DAW Management Broker, iar „Performanţa în Brokeraj - Asigurări Corporate” a fost acordată ASIGEST Broker.

Acest premiu înseamnă încununarea succesului celor 11 ani de activitate a DAW Management. De asemenea, reprezintă o provocare de a ne menţine în top, pentru urcuşul este uşor, dar menţinerea în top este mult mai dificilă dar și mult mai incitantă., a precizat Delia TRĂISTARU, Director General, DAW Management Broker.

Rezist în această meserie, de atât de mult timp, având bucuria , la final de zi, prin asigurările pe care eu şi colegii mei le-am încheiat în ziua respectivă, am făcut un bine, a declarat Antonio SOUVANNASOUCK, Managing Partner, ASIGEST Broker.

Premiul pentru Management Inovativ a fost acordat companiei CONSULTANT AA Broker, Premiul pentru Dezvoltarea Asigurărilor de Călătorie a fost decernat brokerului Fabrica de Asigurări, iar Premiul pentru Dinamism şi Inovaţie a mers şi în acest an la PRESTIGE Broker.

Suntem recunoscători pentru acest premiu şi onoraţi fim aici. A fi diferit înseamnă de fapt, fii de neînlocuit, a menţionat Antoaneta ZEVEDEI, Director Dezvoltare, CONSULTANT AA Broker.

Top 10 brokeri este cunoscut și consolidat. Accesul e imposibil, şi atunci a trebuit ne nişăm pe alte linii de business, astfel în ultimii 7 ani am fost apropiaţi de cei din industria turismului. An de an, ne-am specializat şi am devenit din ce în ce mai buni şi suntem onoraţi ne numărăm printre cei mai mari distribuitori de asigurări de călătorie şi storno. Nu am fi ajuns aici fără echipa noastră, a precizat Adrian TESLOVAN, CEO, Fabrica de Asigurări.

Suntem onoraţi primim acest premiu pentru al doilea an consecutiv. Dinamism este un cuvânt care ne caracterizează. Încercăm furnizăm produse şi servicii cât mai bune clienților şi colaboratorilor noştri. Le mulţumesc partenerilor din piaţa de asigurări şi dedic acest premiu echipeia declarat George ZAHARESCU, Director General, PRESTIGE Broker.

În cadrul ceremoniei, DESTINE Broker a primit Premiul pentru Contribuţia la Profesionalizare în Asigurări.

Ne onorează acest premiu şi nu am nicio îndoială fiecare actor din piaţă este preocupat de dezvoltarea profesională. Mai nuanţat spus, cred brokerajul în asigurări are legătură cu depășirea barierelor interioare, personale, asumarea lor şi trecerea dincolo de ele cu preţul necesar plătit. Clientul consumator merită mai mult decât primeşte şi cred noi putem face diferenţa, dacă vrem ca ceea ce construim azi dăinuie şi mâinea subliniat Marius DUŢU, Manager Zonal, DESTINE Broker.

De asemenea, UNSICAR – Uniunea Naţională a Societăţilor de Intermediere şi Consultanţă în Asigurări şi PRBAR - Patronatul Român al Brokerilor de Asigurare – Reasigurare au fost recompensate in cadrul evenimentului pentru contribuția la dezvolatarea pieței.

Tot ceea ce vedeţi aici este doar muncă”, a afirmat Dorel DUŢĂ, Preşedinte UNSICAR. „Distribuţia nu moare, pentru este o nevoie a clientuluia adăugat Adriana GRECU, Preşedinte PRBAR.

În urma votului companiilor de brokeraj, au fost stabiliți câștigătorii premiilor "Parteneriat Asiguratori - Brokeri":

» OMNIASIG VIG

» Cosmin ANGHELUŢĂ

Strategia noastră principală de distribuţie este prin intermediul bokerilor de asigurare. Aveţi un share important, de peste 75%, în vânzările OMNIASIG, şi sunt convins acesta va fi în creştere în continuare. Am trecut împreună prin foarte multe momente dificile în ultimii ani, iar în niciunul din ele nu am încetat demonstrăm ceea ce le promiteţi clienţilor în numele OMNIASIG se întâmplă, a afirmat Costi STRATNIC, Vicepreşedinte Directorat, OMNIASIG VIG.

Brokerii sunt inima pieţei noastre, pentru ei consiliază clientul şi asta cred acesta este cel mai important lucru. Mulţumesc, în primul rând, colegilor mei şi brokerilor pentru încredere. Suntem o echipă extrem de puternicăa declarat Cosmin ANGHELUŢĂ.

În mod tradiţional, la eveniment s-au acordat Diplome Aniversare companiilor care sărbătoresc un număr important de ani de activitate de succes pe piaţa românească de brokeraj în asigurări:

» MILLENIUM Insurance Broker - 25 ani

» GLOBASIG Broker - 20 ani

» DESTINE Broker - 15 ani

» CAMPION Broker - 15 ani

În același cadru festiv, Partenerii evenimentului au avut ocazia să acorde Premii Speciale:

» Premiul Special pentru Evoluţia Vânzărilor de Asigurări Facultative: INTER Broker - oferit de EUROINS România

» Premiul Special pentru Partener Strategic al Industriei: CAMPION Broker - oferit de LIFE IS HARD

» Premiul Special pentru Soluţii digitale integrate: SAFETY Broker - oferit de LIFE IS HARD

» Premiul Special United în Diversity: DESTINE Broker - oferit de CHIRIC & CHIRIC

» Premiul Special Business Achievement: SAFETY Broker - oferit de CHIRIC & CHIRIC

Trofeele brokerilor de asigurare sunt creaţia reputatului sculptor Bogdan HOJBOTA.

Evenimentul a fost susţinut de EUROINS România, LIFE IS HARD şi CHIRIC & CHIRIC, în calitate de Parteneri Oficiali, GENERALI România, OMNIASIG VIG şi COFACE, în calitate de Parteneri Principali, precum şi de GROUPAMA Asigurări, ProFiduciaria, PAID România, AEGON, ASIROM VIG, UNIQA Asigurări, GRAWE, NEACŞU şi Asociaţii, MEDIHELP International, ASISOFT şi FivePlus, în calitate de Parteneri.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (PREMIILE BROKERILOR DE ASIGURARE).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: