Eveniment Internaţional

Prima Ediție a Conferinței Internaționale de Asigurări Auto

Luni, 02 Mai 2016

28 - 29 aprilie, Budapesta, Ungaria

Profesioniștii în asigurări, reasigurări, brokeraj și domeniile conexe s-au reunit în capitala Ungariei, cu prilejul primei ediții a Conferinței Internaționale de Asigurări Auto, pentru a analiza principalele provocări și oportunități din piața de profil. 
Pe agenda evenimentului, alături de problematica tarifării și a managementului daunelor, s-a aflat și o consistentă secțiune dedicată noilor tehnologii care ar putea revoluționa, nu peste mult timp, domeniul asigurărilor auto.
Michael THEILMEIER (GDV), Danijela ZISER (SWISS Re), Krzysztof JABLONSKI (VAN AMEYDE CEE), Laszlo KALMAR (EUROP ASSISTANCE Hungary), Nikola MILIJEVIC (Institute for Insurance – Croația), Daniel MOLNOS (MABISZ) și Mădălin ROȘU (Responsabil Secțiune Auto, UNSAR) s-au numărat printre specialiștii care au susținut prezentări.
Evenimentul a fost organizat de către Institute for Insurance din Croația, cu sprijinul MABISZ – asociația profesională a asigurătorilor din Ungaria, în parteneriat cu XPRIMM.
 

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Prima Ediție a Conferinței Internaționale de Asigurări Auto).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: