Publicitate

Joi, 05 Februarie 2009

Revista PRIMM – Asigurari&Pensii este calea de acces direct si garantat a oricarui mesaj transmis catre piata asigurarilor si a pensiilor private din Romania precum si catre cele mai importante companii, clienti sau potential clienti ai companiilor de asigurari!

Prin structura editoriala, forma si continut Revista PRIMM – Asigurari&Pensii se adreseaza unui public interesat de continutul stiintific al publicatiei. Aceasta structura presupune alocarea unui timp considerabil mai mare pentru asimilarea informatiilor din revista, ceea ce favorizeaza expunerea, atentia acordata, intelegerea si acceptarea continutului unui mesaj publicitar.

Prestigiul de care se bucura publicatia in randul cititorilor sai favorizeaza, sustine si legitimeaza mesajul publicitar.

Machetele publicitare sunt plasate individual si uniform in publicatie, ceea ce le ofera o buna expunere.

Flexibilitate – spatiile publicitare propuse raspund unor nevoi variate de promovare. De aceea suntem convinsi ca vom gasi impreuna varianta optima de expunere a mesajului dumneavoastra publicitar.

Persoana de contact:

 

 

 

 

Georgiana OPREA
Accounts Manager
Mobil: 0752.111.411
e-mail: georgiana.oprea@mxp.ro

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Publicitate).