Cariere

Radu BRĂGĂREA, Membru Directorat, Responsabil Operaţiuni ERGO Asigurări de Viaţă

Miercuri, 22 Martie 2017

ERGO Asigurări de Viaţa l-a cooptat în echipa sa pe Radu BRĂGĂREA, care va ocupa, începând cu luna martie a.c., poziţia de Membru Directorat, Responsabil Operaţiuni. Numirea sa este sub rezerva aprobării de către ASF - Autoritatea de Supraveghere Financiară.

Anterior, Radu BRĂGĂREA a ocupat, din anul 2010, poziţia de Director General al companiei de pensii private EUREKO Pensii, preluată, în 2015, de grupul olandez AEGON.

BRĂGĂREA şi-a început cariera în asigurări în anul 1999, la compania INTERAMERICAN (EUREKO), ca Actuar şi Director al Departamentului de Asigurări de Viaţă. În perioada 2003 -2010 a ocupat funcţia de Customer Services Manager la AIG Life, iar apoi a devenit Chief Operating Officer în cadrul aceleiaşi companii. În vara anului 2010, a intrat pe piaţa pensiilor private, fiind numit Director General al EUREKO.

Radu BRĂGĂREA deține o diplomă universitară în Matematici Aplicate în Economie, precum şi un MBA executiv în cadrul Universităţii de Studii Economice şi Afaceri din Viena.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Radu BRĂGĂREA, Membru Directorat, Responsabil Operaţiuni ERGO Asigurări de Viaţă).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: