Cariere

Radu TOIA, Consilier al Preşedintelui Autorității de Supraveghere Financiară

Miercuri, 22 Martie 2017

Autoritatea de Supraveghere Financiară a anunţat că, începând cu 13 februarie a.c., Radu TOIA este noul Consilier al Preşedintelui ASF, Mișu NEGRIȚOIU, pentru piaţa de capital şi protecţia consumatorului. Radu TOIA are o carieră de aproape 20 de ani ca specialist pe piaţa de capital. În perioada 1997 - 2014 a activat în cadrul Comisiei Naţionale pentru Valori Mobiliare (CNVM) şi Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), unde a coordonat, din poziţia de Director, Direcţiile de Autorizare - Reglementare şi Autorizare - Supraveghere.

Radu TOIA este, din decembrie 2015, Director Executiv al Asociaţiei Administratorilor de Fonduri (AAF), iar din ianuarie 2016 ocupă poziţia de administrator independent al BVB. Începând din aprilie 2016, ca Membru în Colegiul de Coordonare al SAL-Fin din partea AAF, a participat la înfiinţarea şi dezvoltarea entităţii de soluţionare alternativă a litigiilor în domeniul financiar non-bancar.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Radu TOIA, Consilier al Preşedintelui Autorității de Supraveghere Financiară).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: