Cariere

Răzvan STANCIU, Director de Vânzări, NETGROUP Broker

Miercuri, 22 Februarie 2017

Cu o expperiență de peste 10 ani în domeniul asigurărilor, Răzvan STANCIU a preluat, la începutul acestui an, funcţia de Director de Vânzări în cadrul NETGROUP Insurance Reinsurance Broker.

Anterior, el a deţinut funcţia de Broker Account Manager în cadrul ASTRA Asigurări.

Am decis să mă alătur echipei NETGROUP Broker într-un moment în care piaţa asigurărilor a intrat într-o nouă etapă, având în vedere modificările legislative şi evenimentele care au avut loc în ultima vreme. După o experienţă de peste 10 ani într-o mare companie de asigurări unde am gestionat şi dezvoltat un portofoliu substanţial de clienţi corporate şi retail, am făcut pasul către piaţa de brokeraj în asigurări pentru că îmi doream o nouă provocare şi pentru că aici am găsit o echipă bine pregătită cu care sunt convins că pot face performanță, a declarat Răzvan STANCIU.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Răzvan STANCIU, Director de Vânzări, NETGROUP Broker).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: