HR & Employee Benefits

Remember Programul Național

Vineri, 05 August 2016

Vă mai amintiți Programul Național „Unde Mă Asigur?” 
A fost instrumentul prin care, în perioada 2004 - 2010, echipele XPRIMM au luat, la nivelul fiecărui județ al țării, „pulsul” piețelor locale de asigurări.
Demarat în iarna anului 2004 în cele șase sectoare ale Municipiului București, Programul a continuat la nivelul fiecărui oraș reședință de județ prin vizitarea principalelor sucursale și agenții ale asigurătorilor/brokerilor. 
Pe perioada desfășurării Programului, echipele XPRIMM au făcut de două ori „turul țării”. 
Astfel, la un calcul simplu, reies circa 100 de vizite, doar în cazul... ASTRA Asigurări. 
100 de vizite... 100 de interviuri cu directorii de sucursală/agenție plus... schimburi de păreri, opinii și impresii despre piețele locale de asigurări cu alte sute de persoane angajate în forța de vânzare, inspectori, personal administrativ.
Dovada? 
Priviți doar câteva dintre fotografiile selectate.

P.S.: Programul Național „Unde Mă Asigur? ” a avut o secțiune specială în cadrul Revistei PRIMM Asigurări & Pensii, una pe portalul www.1asig.ro și un newsletter propriu: Buletinul „Unde Mă Asigur?”. Arhiva Revistei PRIMM Asigurări & Pensii o regăsiți pe www.primm.ro, în vreme ce secțiunea electronică este activă pe www.1asig.ro.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Remember Programul Național ).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: