Eveniment Internaţional

RENOMIA EUROPEAN PARTNERS Conference Praga, 21 iunie 2022

Autor:Daniela GETU
Miercuri, 17 August 2022

Ediția 2022 a conferinței anuale RENOMIA EUROPEAN PARTNERS, a avut loc pe 21 iunie la Praga, sub deviza "Growing together / Creștem împreună". Peste 150 de profesioniști din cadrul grupului RENOMIA și al platformei RENOMIA EUROPEAN PARTNERS (REP) din 26 de țări ale Europei Centrale și de Sud-Est și Caucazia au participat la conferință, alături de peste 30 de vorbitori și reprezentanți ai unor companii de re/asigurări de top din piața de specialitate globală. Ca în fiecare an, ediția 2022 a conferinței REP a oferit un mediu deosebit de propice schimbului de informații profesionale, dar și stabilirii de contacte într-un context interesant, elegant și prietenos.

 


Întâlnirea anuală REP are ca principal scop acela de a ne cunoaște mai bine. Am încredere , în final, acest lucru este în beneficiul direct al clienților noștria declarat fondatoarea RENOMIA, Jiřina NEPALOVÁ.

Unele dintre cele mai importante subiecte de actualitate din industria asigurărilor au fost puse în discuție. Astfel, Katarzyna POREMBA, Head of Country Management Corporate Business, Vienna Insurance Group a adus în discuție problematica ESG, în timp ce Martin ROTKOVSKÝ, Chief Corporate and Affinity Officer și Bernhard NIGL, Head of International Business Development, UNIQA au abordat teme din sfera digitalizării.

Noi, la RENOMIA, suntem în primul rând consultanți. Aceasta este cea mai importantă explicație a creșterii noastre cu 50% din ultimii 3 ani. Mi-am propus și cred vom continua acest ritm de creștere și în următorii ani. Aceasta este provocarea pe care o lansez colegilor mei prezenți aicia spus Pavel NEPALA, Managing Partner, RENOMIA, în deschiderea conferinței. Analize detaliate ale piețelor ECE de re/asigurări și a poziței deținute de RENOMIA în contextul acestor piețe au fost oferite de Klára KODUA, International Operations Director, Alžbeta GYULAFFYOVÁ, Director REP, Michael DUBSKÝ, Client Services Director & CBO, Yevgeniy TATUSOV, Placement Leader CEE & CIS și Dan UNGUREANU, Business Development Leader CEE & CIS (RENOMIA).

Extinzând abordarea către piețele mature din Europa de Vest și SUA, John DURKIN, Vice President, GLOBAL ALLIANCES – GALLAGHER, unul dintre acționarii importanți ai RENOMIA, a vorbit despre trendurile actuale în aceste piețe. Specificul rețelei GALLAGHER este structura ei hibridă. Aceasta combină avantajele rețelelor clasice de tip proprietar (gen MARSH, AON, WILLIS șamd) cu cele ale celor de tip "plug & play" (gen WBN, ASSUREX șamd). Poate de aceea marketingul nostru se ocupă mai puțin de imagine și mai mult de a face propuneri unice de vânzare fiecărui client.

Sesiunile paralele de discuții au fost dedicate asigurărilor pentru aviație, celor pentru domeniul energiei alternative, al construcțiilor sau al operațiunilor M&A ș.a. Pe lângă toate acestea, clădirile medievale ale capitalei cehe au oferit participanților cadrul unor plăcute momente de socializare.

Vorbind despre importanța evenimentului REP 2022 de la Praga și despre ce valoare adăugată aduce acesta companiei din România a grupului, Gheorghe GRAD, Country Manager, RENOMIA SRBA, a declarat în exclusivitate pentru Publicațiile XPRIMM: Participarea noastră la ediția 2022 este una absolut firească. Suntem aici pentru REP 2022 este o reală oportunitate de a identifica cele mai importante și mai moderne soluții de asigurare ale momentului. Ele sunt oferite de către partenerii noștri de top din întreaga regiune, cu beneficii deosebite aduse atât clienților din CEE și CSI prezenți în țara noastră, cât și companiilor românești care au operațiuni în regiune. Adaug aici și dorința de a adapta constant capacitatea noastră de plasare a riscurilor speciale în domenii precum infrastructura, trade credit, cargo, M&A și multe altele. Pentru România, pentru clienții și prospecții noștri, avem un scop foarte precis, acela de a nu lăsa nicio solicitatare a lor nerezolvată de către noi, fie ea de asigurare sau de reasigurare.

***

RENOMIA este cel mai important broker de asigurări din Cehia și totodată un furnizor internațional de servicii de asigurare și consultanță financiară, cu filiale de marcă proprie în zece țări din Europa și cu operațiuni la nivel mondial printr-o rețea extinsă de parteneri. Fondată de Jiřina NEPALOVÁ, alături de cei doi fii ai săi în 1993, ca o companie de familie, RENOMIA are ca acționar minoritar o importantă companie de asigurări la nivel mondial, GALLAGHER. Acţionarii RENOMIA au investit şi în companii de tehnologie, precum start-up-ul tehnologic AGDATA, specializat în digitalizarea agriculturii. Prin achiziționarea unui pachet majoritar de acțiuni în subvențiile GRANTEX, RENOMIA și-a extins oferta pentru a include și servicii profesionale în domeniul subvențiilor.

RENOMIA EUROPEAN PARTNERS este cea mai extinsă rețea de brokeri independenți de asigurări care operează în ECE, Asia Centrală și Caucazia, oferind o gamă completă de soluții de asigurare, inclusiv P&C, beneficii pentru angajați și reasigurare. REP reunește 1.755 de specialiști, în 31 de țări și 1.800 de programe internaționale, intermediind prime în valoare de circa 700 milioane EUR și deservind circa 70.000 clienți.

 

 

 

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (RENOMIA EUROPEAN PARTNERS Conference Praga, 21 iunie 2022).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: