Profil de Companie

SAFETY Broker

Vineri, 15 Mai 2020
Data înființării: 1 aprilie 2005

Conducere: Viorel VASILE, Director General, Lavinia Emanuela NIȚĂ, Director Executiv

Istorie: Când am pornit pe acest drum acum 15 ani, am stabilit clar țintele şi valorile noastre care s-au transformat în tot atatea beneficii pentru clienții noștri. Toți cei 15 ani de activitate pot fi structurați în trei etape importante, care au marcat evoluția companiei. Prima este perioada 2002-2008, una a dezvoltării și a expansiunii, când s-au pus bazele construcției actuale. A doua este perioada 2008-2012 - în anii 2008-2009 am dat startul conceptului de franciză și astfel, în moment de criză, am pus bazele unuia dintre cele mai importante canale de vânzare. Ultima etapă a început în 2012 și continuă până în prezent, marcând cele mai valoroase momente ale companiei: întărirea echipei de management, atât central cât și regional, dar și dezvoltarea cananalului de vânzări online, devenind în scurt timp brokerul cu cele mai mari vânzări de polițe online.

Motto: „Privim cu încredere spre viitor!”

Număr de angajați și media de vârstă: 109 angajati, 33 ani

Volumul prime brute intermediate în 2019: Cota de piață: 7,33% (528 milioane lei) cu o pondere de 69% retail și 31% corporate

Linia strategică de dezvoltare: Asigurările de sănătate și cele destinate clienților care încheie contracte de leasing financiar.Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (SAFETY Broker).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: