Evenimente

Seara de gala a brokerilor de asigurare

Autor:Adina TUDOR
Miercuri, 18 Iulie 2018

La finalul lunii februarie, Centrul Vechi din Bucuresti a fost gazda unui eveniment care, de sapte ani, celebreaza performanta in brokerajul de asigurari: Premiile Brokerilor de Asigurare, acordate de Publicatiile XPRIMM.

Astfel, in atmosfera deosebita oferita de Clubul Nomad Sky Bar, profesionistii care s-au remarcat, anul trecut, in piata de intermediere, precum si companiile de brokeraj care au raportat rezultate excelente in 2017 au primit distinctii pe masura eforturilor depuse, intr-un eveniment care imbina, an dupa an, eleganta unei gale de premiere cu aerul destins al unei seri de club.

Si cu prilejul acestei editii, Trofeele XPRIMM pentru Excelenta au fost inmanate companiilor si profesionistilor care s-au remarcat printr-o activitate deosebita in piata. Trofeul de Excelenta Corporate a fost acordat companiei MARSH Romania, in timp ce Trofeul de Excelenta Retail a mers catre SAFETY Broker

 


De asemenea, pentru evolutia si dezvoltarea printr-o atitudine manageriala dinamica si pro-activa, DAW Management Broker a primit Trofeul de Excelenta pentru Dinamism, in timp ce Trofeul de Excelenta, acordat persoanei care, prin conduita, initiativa si prezenta sa a avut un impact semnificativ asupra pietei de intermediere in asigurari, a fost acordat lui Romeo BOCANESCU, CEO, DESTINE Broker.

O alta categorie de distinctii a fost reprezentata de Premiile XPRIMM pentru Contributia la Dezvoltarea Pietei de Brokeraj. In cadrul acestei categorii, Viorel VASILE, Director General, SAFETY Broker, a fost numit Managerul Anului, pentru stilul managerial, initiativele si deciziile adoptate, care au contribuit decisiv la dezvoltarea companiei si la promovarea unor standarde ridicate in privinta produselor oferite si a serviciilor prestate.

TRANSILVANIA Broker a primit Premiul pentru Contributia la Dezvoltarea Pietei de Brokeraj, pentru listarea companiei la Bursa de Valori Bucuresti. De asemenea, Premiul Dezvoltare Durabila a mers, in acest an, la RENOMIA SRBA Broker, Premiul Traditie si Stabilitate a fost acordat MILLENIUM Insurance Broker, iar Premiul pentru Performanta in Brokeraj a fost castigat de GLOBASIG Broker.

INTER Broker s-a remarcat, in 2017, printr-o buna relatie cu clientii si prin calitatea serviciilor de consultanta, fiindu-i acordat, in cadrul ceremoniei, Premiul Customer-Care. De asemenea, VERASIG Broker a primit Premiul Profesionalism in Brokeraj.

Buna colaborare pe care companiile de asigurari au avut-o in relatia cu brokerii, in cursul anului 2017, a fost recompensata prin doua distinctii. Pentru stabilirea castigatorilor, brokerii au votat societatile cu care au colaborat cel mai bine in anul precedent, dar si persoana care a avut o contributie deosebita la fundamentarea relatiei cu companiile de brokeraj. Premiul pentru Parteneriat Companie a mers la Gothaer Asigurari Reasigurari, iar Premiul pentru Parteneriat Persoana i-a fost acordat lui Mircea BUZERA, CITY Insurance.

De asemenea, PRBAR Academy a primit Premiul pentru promovarea profesionalizarii in asigurari. Infiintata in toamna anului trecut, PRBAR Academy s-a remarcat prin programe de educare cu scopul profesionalizarii intermediarilor in asigurari.

Tot in cadrul celei de-a VII-a editii a Premiilor Brokerilor de Asigurare, Premiul Special pentru Tineri Profesionisti de Succes a fost primit de Andrei POSTELNICU.

 

 


Networking business intr-o seara de club, concurs de cocktail-uri si o lectie despre cafea

Dincolo de festivitatea de premiere, Premiile Brokerilor de Asigurare reprezinta si un eveniment de business networking recunoscut pentru atmosfera speciala, care imbina clipele spectaculoase ale unei seri de club cu eleganta unei gale de premiere. Astfel, pe langa momentele de ceremonie desfasurate pe scena, participantii s-au bucurat si de numeroase surprize.

 

 


Doisprezece profesionisti din piata de brokeraj, impartiti in sase echipe, au raspuns provocarii Bartender Contest, intrecandu-se in indemanare pentru a realiza cel mai bun cocktail. Echipele au avut la dispozitie cinci minute pentru set-up-ul barului si trei minute pentru prepararea cocktail-ului, iar jurizarea a fost realizata de doi barmani - expertii Nomad Sky Bar. La final, cele mai reusite cocktail-uri au fost premiate. Participantii au fost:

Locul 1 - Echipa Destine: Andrei POSTELNICU si Dan BURCA

Locul 2 - Echipa Fantastic: Laura NAGHI, ISF, si Gabriel LUPU, INTER BRoker

Locul 3 - Echipa Best Mojito: Florentina NEAGU, ISF, si Stefan PRIGOREANU, MIB

Locul 4 - Echipa AVUS: Ioana COCAN si Mihaela FLOREA

Locul 5 - Echipa Mojito: Ioana DUMITRU, ASIROM, si Marius ION, Daune Expert

Locul 6 - Echipa PrBAR: Otilia MIHAI si Cristian BALANICA

De asemenea, cu prilejul Lectiei de Cafea, prezentata de specialistii din cadrul Nomad Sky Bar, toti cei interesati au putut afla cum se poate prepara o cafea perfecta, care sunt caracteristicile unui bob de cafea de calitate sau ce inseamna, de fapt, un adevarat espresso. Nu in ultimul rand, pe tot parcursul serii, momentele de premiere au fost presarate cu improvizatii Flair Cocktails spectaculoase, realizate de specialisti din cadrul Nomad Sky Bar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Seara de gala a brokerilor de asigurare).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: