Editorial

Timpuri 'zguduitoare'

Autor:Redacţia PRIMM
Marti, 15 Noiembrie 2016

Trăim vremuri în care fenomenele meteo extreme au devenit o realitate şi în România. În plus, ne putem aștepta în orice zi să se producă un cutremur mare, care ar putea afecta mai bine de trei sferturi din populația țării.

Românii însă, ca niște Supermani, par a se considera imuni în fața dezastrelor naturale. O dovedește inclusiv faptul că doar una din cinci locuințe din România are o asigurare... obligatorie, ca să nu mai vorbim de cea facultativă, care cam... lipsește.

Faptul că românii sunt inconștient de ”neînfricaţi” o dovedește și cutremurul din septembrie. Nu s-au înghesuit la uşile asigurătorilor să cumpere cel puţin un PAD, darămite o poliță facultativă.

Acesta este contextul în care se derulează cea de-a IV-a ediție a Campaniei Naționale “Octombrie – Luna Asigurărilor de Locuințe!” – demers educativ sprijinit de către asigurători, brokeri, autorități și presă.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Timpuri 'zguduitoare').

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: