Editorial

treazlavolan

Joi, 15 Septembrie 2016

În această vară, în premieră, ne-am unit cu toții eforturile în realizarea unei campanii care nu vinde un produs anume, ci promovează concepte şi responsabilizează. Cu mesaje-cheie menite să crească nivelul de conştientizare a riscurilor la care se expun şoferii, Campania FII TREAZ LA VOLAN! a câştigat, într-un timp foarte scurt, o amploare impresionantă în mediul online, mai ales datorită endorserilor VIP care s-au alăturat proiectului. 
După cum veţi putea vedea în paginile Revistei, atât artişti, cât şi sportivi de renume sau bloggeri au transmis mesajele lor, mesaje ce au ajuns apoi la zeci de mii de şoferi. Astfel, Nicu ALIFANTIS, DJ-ul Dan FINŢESCU, DJ OLiX, actorul George IVAŞCU, cântăreţul Laurenţiu GURAN & a lui ASHA Band, muzicianul Alexandru PETROVICI, dar şi luptătorul de K1 Ionuţ IFTIMOAIE s-au alăturat proiectului, demonstrând, din nou, că siguranţa rutieră este o problemă care ne priveşte pe noi toţi. Devenită virală pe Facebook, campania a generat mai departe ecouri puternice, aducându-i alături de noi și pe blogger-ul Cristian CHINA-BIRTA (Chinezu’), pe cei de la EDOTEC România, pe cunoscutul actor Mihai BENDEAC, DJ-ul Mircea MATEI, designer-ul Christina ANDREI şi pe soprana Irina IORDĂCHESCU...
În acest context va avea loc cea de a IV-a Ediție a Campaniei Naționale ”OCTOMBRIE – LUNA ASIGURĂRILOR DE LOCUINȚE!” - demers care pune în premieră accent pe sfaturi de comportament în caz de cutremur. Căci și în acest caz responsabilitatea este tot a noastră! 
Nu de alta, dar ROMÂNIA NU ARE NEVOIE DE NOI TRAGEDII, PRECUM CEA DIN ITALIA, PENTRU A NE ADUCE AMINTE CÂT SUNTEM DE VULNERABILI! 

Redacţia

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (treazlavolan).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: