Cariere

UNSAR și-a definitivat noua echipă

Miercuri, 31 Mai 2017

Adunarea Generală a Uniunii Naționale a Socităților de Asigurare și Reasigurare din România – UNSAR a validat, în data de 28 aprilie, mandatul noului Director General - Sorana MANTHO, un executiv cu o experiență profesională de peste 25 ani.

De profesie avocat, absolventă a Facultății de Drept a Universității BABEȘ Bolyai din Cluj, Sorana MANTHO și-a consolidat cariera în domeniul juridic, în public și corporate affairs, evoluând pe poziții de management la nivel național și regional, în cadrul companiilor în care și-a desfășurat activitatea. A lucrat timp de 18 ani în corporații internaționale de top din telecomunicații, industria siderurgică și industria tutunului, unde a făcut parte din echipele de management. În calitate de consultant a condus proiecte pentru îmbunătățirea cadrului de reglementare a afacerilor.

Alexandru PRINTZ, Coordonator al secţiunii de asigurări auto, este un profesionist cu peste 15 ani de experienţă în sectorul financiar – bancar. A lucrat în cadrul unei companii multinaţionale de top din asigurări, în management de proiecte şi arhitectură de business și în cadrul uneia dintre cele mai mari bănci din România unde a ocupat diferite poziţii de management. A fost implicat în proiectul de educație financiară „Şcoala de Bani”.

Iulia NICOLA, Coordonator al secțiunii asigurărilor generale non-auto, cu o experienţă de peste 16 ani în asigurări generale. A condus timp de peste 7 ani departamentul de subscriere în una dintre companiile de top din asigurări. Ea a coordonat proiecte complexe, de la crearea şi dezvoltarea produselor de asigurare, implementare IT, subscriere şi managementul portofoliului, până la recrutarea şi formarea echipelor. De-a lungul carierei, Iulia a mai fost implicată în grupurile de lucru din cadrul asociației.

Roxana BĂLUŢĂ, Coordonator al secţiunii de asigurări de viaţă şi sănătate, are o carieră de peste 11 ani în asigurări, dezvoltată alături de una dintre cele mai cunoscute companii din industrie. Experienţa ei include gestionarea şi dezvoltarea produselor de viaţă şi sănătate, management de proiect atât la nivel local, cât şi în proiecte internaţionale.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (UNSAR și-a definitivat noua echipă).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: