Profil de Companie

VERASIG Broker

Vineri, 15 Mai 2020

Anul înființării: 2005

Conducere: Gabriel Octavian NICOLAE, Director General, Georgeta SĂRĂCIN, Director Asigurări

Istorie: Perioada de început, selecția și consolidarea echipei VERASIG, urmată de Aniversarea primilor 5 ani de activitate, perioada în care s-a stabilizat portofoliul preponderent corporate al companiei. Implicarea, la zece ani de existență ai VERASIG, la Marea Explozie Națională de Cartofilie, organizată la Muzeul de Artă Constanța în calitate de organizator și sponsor principal. Implicarea activă și obținerea de la asigurător a celei mai mari despăgubiri plătite până la acel moment în 2012, respectiv 5 milioane de euro. Stabilizarea nivelului de calitate al consultanței oferită clienților și găsirea celor mai bune soluții aplicabile clienților corporate, completată de permanenta consultanță acordată în cazul daunelor înregistrate pe polițe intermediate.

Motto: „Specialiști în asigurări corporate, cu pasiune pentru detalii”

Numar de angajați si media de vârstă: 15 angajați, 40 de ani

Volumul prime brute intermediate în 2019: 24,6 milioane lei, cu o pondere de 21% retail si 79% corporate

Linia strategica de dezvoltare: Dezvoltarea afacerilor cu clienţi din domenii de activitate dinamice şi variate, cu activitate pe plan naţional şi internaţional, domenii precum servicii, producţie, turism, sănătate sau transport maritim şi fluvial.

 

 

 

 

 

 

 

 

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (VERASIG Broker).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: