Eveniment Internaţional

XPRIMM International Awards BADEN BADEN 2016

Luni, 28 Noiembrie 2016

Cu această ocazie, au fost decernate Premiile XPRIMM pentru contribuția la dezvoltarea industriei de asigurări.
 

În acest an, distincțiile XPRIMM Insurance Awards au fost acordate SWISS RE, JLT Re, TRUST Re și CERTASIG.
 

Swiss Re este unul dintre liderii pieței globale de reasigurări și transfer al riscurilor. Baza sa de clienți globali include companii, corporații medii și mari, dar și organizații din sectorul public. Oferind atât produse standard, cât și produse personalizate, pe toate segmentele de business, Swiss Re utilizează expertiza sa internațională și puterea de inovare pentru a prelua riscuri la nivel global.

Cu o echipa de 700 de profesioniști în întreaga lume, JLT Re combină expertiza de top și instrumentele de analiză de ultimă generație, cu soluții neconvenționale. Expertiza și experiența vastă atât în ceea ce privește piața reasigurărilor, cât și sectoarele în care activează clienții companiei permit JLT Re sa inoveze permanent pentru a oferi clienților soluțiile de care au nevoie.

TRUST Re este o companie specializată în oferirea soluțiilor de reasigurare pe segmentul property la nivelul piețelor din țările arabe, afro-asiatice și est-europene. TRUST Re are în prezent peste 200 de angajați, concentrându-și activitatea în Orientul Mijlociu, Asia, Africa, Europa Centrală și de Est, Europa de Sud-Est și țările membre CIS.

CERTASIG este o companie de asigurări românească, cu operațiuni în România, Turcia și Bulgaria. Asigurătorul este o prezență solidă și respectată, datorită produselor specializate, nivelului de competență al colaboratorilor și datorită procedurilor corecte și rapide în procesarea daunelor. Experiența CERTASIG în asigurări corporate, expertiza internațională și abordarea pragmatică, adaptată specificului piețelor locale, se numără printre avantajele puternice ale companiei.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (XPRIMM International Awards BADEN BADEN 2016).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: